Kestävä ruokakulttuuri Suomessa

Kestävä ruokakulttuuri Suomessa

Kestävän kehityksen viikot

Miten kestävää ruokakulttuuri Suomessa on ja mihin olemme menossa? Kenellä on vastuu muutoksista? Entä millaiset juuret suomalaisella ruokakulttuurilla oikein onkaan? Keskustelijoina Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden laatimassa ohjelmassa on kestäviin ruokajärjestelmiin perehtynyt yhteiskuntapolitiikan professori Tiina Silvasti ja suomalaisen ruokakulttuurin tutkija, dosentti Maarit Knuuttila.

Tuotanto: Noora Risku, Henna Tuomiranta ja Elli Latva-Hakuni.
Editointi sekä musiikki: Roni Palva-aho.
Äänitys: Joona Kyrö
Podcast on tuotettu osana JYY:n kestävän kehityksen viikkoja 19.10.-1.11.202

  • Jaksojen lukumäärä: 1
  • Uusin jakso: 2020-10-19
  • Arts Food

Missä voit kuunnella?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Jaksot