Vinkkejä uuden podcastin löytämiseen!

Suuri osa meistä kuuntelee jotain lähes koko ajan. Nykypäivänä olemme niin tottuneita olemaan oikeastaan koko ajan viihtyneitä, että monet meistä tarvitsevat jotain tekemistä aivan koko ajan. Jopa silloin kun teemme jotain muuta, kuten töitä, monet meistä haluavat kuunnella samalla jotain. Vaikka kuunneltavaa on hyvin paljon, koska kulutamme mediaa niin paljon, kuunneltava voi loppua ajoittain kesken. Sen takia saatat joutua varsin usein etsimään jotain uutta kuunneltavaa.

Me haluamme auttaa tässä asiassa. Jos sinusta tuntuu sitä, että mikään ei oikein enää kiinnosta, sinun ei tarvitse miettiä asiaa tätä kauempaa. Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään uuden podcastin kuunneltavaksi nopeasti.

Haluatko oppia jotain uutta?

Jos haluat oppia jotain uutta, voit löytää hyvin monia eri vaihtoehtoja. Voit saada tietoa pikakasinoista, mehiläisten toiminnasta tai mistä vain muusta maan ja taivaan välillä. Jos esimerkiksi olet kiinnostunut oppimaan taloudesta, mutta et halua lukea pitkiä kirjoja ja oppaita aiheesta, voit siirtyä juuri podcastien pariin.

Informatiivisia podcasteja on kahdenlaisia. Ensimmäisenä vaihtoehtona on tietenkin podcastit, jotka erikoistuneet yhteen tiettyyn aiheeseen. Näistä loistavia esimerkkejä on esimerkiksi juuri historiaan ja talouteen liittyvät podcastit. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita vaihtoehtoja.

Voit löytää myös podcasteja, jotka koostuvat yksittäisistä jatkoista keskittyen aina tiettyyn aiheeseen. Esimerkiksi yksi jakso voi siten keskittyä vaikka mehiläisiin, kun taas toinen dinosauruksiin ja kolmas matematiikkaan. Siten sinua odottaa aina uusi mielenkiintoinen jakso kuunneltavaksi.

Suurilla medioilla on monia Podcasteja kuunneltavaksi

Maailma on täynnä erilaisia mediataloja, jotka ovat monien mielenkiintoisten podcastien takana. Jos keskitytään suomalaisiin vaihtoehtoihin, yksi suurimmista vaihtoehdoista on ehdottomasti YLE. Yle on jättimäinen mediatalo, jolla on uskomaton määrä korkealaatuisia podcasteja.

Täällä voit löytää mitä vain historian, urheilun, komedian tai vaikka ihan vain kaverien välisten jutteluiden väliltä. Koska Yle on näiden podcastien tuottaja, voit olla varma siitä, että kaikki jaksot ovat todella korkealaatuisia.

Murhat ja muut maailman kamaluudet kiinnostavat hyvin monia

Eri ihmiset haluavat kuunnella eri asioita. Silti on joitakin aiheita, joista on tullut vuosien aikana erityisen erityisen suosittuja vuosien aikana. Loistava esimerkki tästä on tietenkin murhista ja rikoksista kertovat podcastit.

Yksi kuuluisimmista murha podcasteista on tietenkin My Favorite Murder. Tämä olikin ensimmäinen, joka nosti aiheen suosioon. Sen avulla hyvin monet ymmärsivät, että he eivät ole yksin tämän hieman tabulta tuntuvan mielenkiinnon kanssa. Nykyään tämä ei ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto. Halutessasi voit löytää monia suomenkielisiä vaihtoehtoja, jotka kiinnostavat sinua varmasti.

Parisuhde podcastit voivat auttaa yllättävällä tavalla

Self Help ja parisuhde podcastit sekä kirjat keräävät silloin tällöin hieman epäileviä katseita. Näitä ei kuitenkaan kannata todellakaan ylenkatsoa. Ne ovat samaan aikaan viihdyttäviä ja tietenkin ne voivat auttaa upealla tavalla.

Voit saada apua ongelmaan, joka juuri sinulla on. Lisäksi sinulle voi tulla vähemmän yksinäinen olo ongelman kanssa, kun huomaat jollakin muulla olevan samankaltaisia ongelmia. Kaiken tämän lisäksi muiden ihmisten ongelmien kuunteleminen voi tuoda sinulle myötätuntoa ja muutenkin paremman olon. Näitä podcasteja kuuntelemalla voit huomata, kuinka sinun mielesi kevenee nopeasti, riippumatta minkälainen ongelma on kyseessä.

Samojen podcastien kuuntelu voi auttaa sinua löytämään uusia tuttavuuksia

Podcastien kuuntelu on ollut hyvin suosittua jo vuosien ajan. Sen takia monet ihmiset kuuntelevat eri sarjoja, ja monilla on heidän lempi vaihtoehto. Voitkin luoda uusia tuttavuuksia juuri tämän avulla. Voit käyttää podcasteja apuna, kun haluat keskustella kavereiden kanssa juhlissa. Lisäksi monilla kuuluisilla podcasteilla on omat fanikerhonsa, joihin liittymällä voit tutustua moniin uusiin ihmisiin.