Parhaat rahapeliaiheiset podcastit

Internetin ihmeellinen maailma toi mukanaan podcastit, joiden suosio on suorastaan räjähtänyt viimeisen muutaman vuoden aikana. Tätä nykyä podcasteja löytyy vaikka minkälaisista aiheista ja yhteensä erilaisia podcasteja on tehty jo muutamia miljoonia.

Tähän suureen joukkoon mahtuu myös rahapelejä koskevia podcasteja, oista osa on ollut olemassa jo yli kymmenen vuoden ajan. Ne ovat hyvä tapa pysyä mukana rahapelialan käänteissä esimerkiksi autolla ajaessa, jolloin vaikkapa -Videoslotssivustolta löytyvien pelien pelaaminen ei ole mahdollista. Autolla ajaessa kun ei saa käyttää puhelinta!

Mitkä sitten ovat kaikkein parhaimmat rahapeleihin ja urheiluvedonlyöntiin keskittyvät podcastit? Se selviää seuraavaksi, joten pysy kuulolla - tai pikemminkin jatka lukemista.

Top 3 parhaat rahapeleihin keskittyvät podcastit

1) Against All Odds

Toisin kuin monet muut uhkapelaamiseen keskittyvät podcastit, jotka toimivat ikään kuin oppaina, Against All Odds keskittyy ennen kaikkea huumoriin. Podcastin vetäjänä toimii Sal Iacono, joka tunnetaan paremmin nimellä Cousin Sal. Hän tunnetaan muun muassa The Man Showsta sekä Jimmy Kimmel Livestä, ja hän on itse asiassa Jimmy Kimmelin serkku.

Sal ei suinkaan puhu podcastissa yksin, vaan hän tuo mukanaan monia eri julkkisvieraita keskustelemaan heidän roolistaan uhkapelien maailmassa. Against All Oddsissa paneudutaan kaikenlaisiin urheilulajeihin, sillä tarjolla on kaikkea NFL:stä koripalloon ja kilpasyömiseen.

Tällä podcastilla on valtava yleisö, sillä siltä löytyy jo pelkästään Twitterin puolelta yli 200 000 seuraajaa.

2) The Sports Gambling Podcast

Toinen hyvin pitkään jatkunut podcast on Ryan Kramerin ja Sean Greenin vetämä The Sports Gambling Podcast. Kyseinen podcast käsittelee juuri sitä, mihin sen nimikin viittaa: urheilua ja urheiluvedonlyöntiä.

Tässä podcastissa käydään läpi kaikki uusimmat uutiset ja jutut liittyen urheiluun ja uhkapelaamiseen. Lisäksi se tuo suuren yleisön nähtäville otteluennakkoja, ja juuri tämä on yksi isoimmista syistä, miksi kyseinen podcast on niin suosittu.

The Sports Gambling Podcastilla on yli 10 000 seuraajaa Twitterissä, joten se selvästi kiinnostaa hyvin monia vedonlyöjiä.

3) Gambling With an Edge

Seuraavana listalla on Gambling With an Edge. Kyseessä on kahden ammattilaispelaajan Bob Dancerin ja Richard Munchkinin pitämä podcast, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat päästä uhkapelaamisen huipulle.

Gambling With an Edge -podcastia on tehty jo yli 10 vuotta, joten kaikille halukkaille löytyy satoja jaksoja kuunneltavaksi. Monissa niissä on mukana myös erikoisvieras, joka tuo mukanaan lisätietoa rahapelaamisen maailmasta.

Onko sinulla peliongelma? – Kuuntele näitä podcasteja

Vaikka pelaaminen riskitasolla onkin viime vuosina vähentynyt, on selvää, että pieni osa ihmisistä kärsii edelleen peliriippuvuudesta ja erilaisista peliongelmista. Niiden käsittely ja hoitaminen voi toisinaan olla haastavaa, sillä kynnys avun hakemiseen voi olla hyvin suuri.

Asiaan voi koittaa hakea helpotusta kuuntelemalla podcasteja, joissa käsitellään peliriippuvuutta. Monet näistä podcasteista ovat sellaisten ihmisten tekemiä, jotka itse ovat aiemmin kärsineet peliongelmista. He siis tietävät tasan tarkkaan, mistä puhuvat. Siksi näistä podcasteista voi olla apua myös omien peliongelmien käsittelyssä.

Näitä(kään) podcasteja ei ole olemassa ihan hirveästi suomeksi, joten kielipää on tarpeen, mikäli niistä haluaa saada jotain irti.

Tässä muutamia hyödyllisiä podcasteja, jotka käsittelevät peliriippuvuutta:

  • Back From Broken
  • All In: The Addicted Gambler’s Podcast
  • Beyond the Bet
  • The Invisible Addiction
  • All Bets Are Off
  • Fall In

Useimpien näiden podcastien kuuntelu onnistuu esimerkiksi Apple Podcastien ja Spotifyn kautta. Mahdollisen peliongelman kanssa kannattaa kuitenkin hakea myös oikeaa apua podcastien lisäksi.