Onko sinun lempi podcast alkanut kyllästyttämään?

Valitettavan monet tietävät tunteen siitä, kun heidän lempi podcast alkaa kyllästyttämään. Vaikka pitäisit sarjaa kuinka hauskana, mielenkiintoisena tai vaikka jännittävänä, jossain vaiheessa juontajien äänet ja jaksojen aiheet voivat alkaa tuntumaan varsin kyllästyttävältä.

Jos olet huomannut päätyneesi juuri tähän tilanteeseen, tämä artikkeli voi auttaa. Se selvittää, miten voit viihdyttää itseäsi silloin, kun lempi podcast alkaa kuulostamaan tylsältä. Sen avulla se alkaa taas kiinnostamaan sinua varmasti uudelleen.

Verkko on täynnä mahdollisuuksia viihteeseen

Tietenkin se, mikä sopii sinulle viihdykkeeksi riippuu hieman siitä, milloin olet tottunut kuuntelemaan podcastia. Jos esimerkiksi pidät podcastin kuuntelemisesta matkalla töihin tai jopa silloin kun teet työtä, äänikirjan kuunteleminen voi täyttää podcastin jättämän kolon helposti. Nykyään monet parhaat suomalaiset viihdepalvelut tarjoavat mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja, puhumattakaan kuuluisista tähän erikoistuneista vaihtoehdoista.

Hyvin monista kirjoista on tehty äänikirja versio. Siten voit kuunnella joko lempi kirjoja, jotka olet lukenut jo monta kertaa tai aivan uusia vaihtoehtoja. Voit jopa valita monien eri kielien väliltä sekä tietenkin eri lukijoiden väliltä. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan mahdollisuuden.

Joka vuosi tehdään uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia

Vaikka äänikirjojen kuuntelu on tietenkin hyvin hauskaa ja suosittua, se ei ole tietenkään todellakaan ainoa mahdollisuus. Erilaisia viihdyttäviä medioita on jopa niin paljon, että ne jopa yhdistyvät silloin tällöin. Tästä loistava esimerkki on eri sarjat ja elokuvat, jotka voivat pohjautua mihin vain erilaisiin mahdollisuuksiin.

Näihin kuuluu esimerkiksi peleihin pohjautuvat sarjat ja elokuvat. Nämä vaihtoehdot ovat siitä hyvin mielenkiintoisia, että jo peleillä, joihin ne pohjautuvat on omat faninsa ja seuraajansa. Siten esimerkiksi sarjat kuten Last of Us kerää hyvin paljon huomiota.

Nykyään suuri osa ihmisistä käyttää erilaisia suoratoistopalveluita seuratakseen elokuvia ja sarjoja. Ne tarjoavatkin monia eri mahdollisuuksia, joihin kuuluu sekä vanhemmat että kaikista uusimmat sarjat. Siten voit varmasti löytää jotain viihdyttävää katsottavaa suoratoistopalvelulta. Jos et ole varma siitä, mikä voisi olla sinulle sopiva mahdollisuus, voit tutustua suosituimpiin sarjoihin. Nämä vaihtoehdot ovat suosittuja hyvästä syystä, joten ne voivat sopia myös sinulle.

Voit pyrkiä löytämään uuden podcastin kuunneltavaksi

Jos haluat silti jatkaa podcastien kuuntelemista, voit tietenkin vain vaihtaa toiseen mahdollisuudeen. Verkko on täynnä erilaisia mahdollisuuksia, ja jopa podcastien kategoria sisältää uskomattoman paljon eri vaihtoehtoja. Jos olet tottunut kuuntelemaan vaikka podcasteja psykologiasta, voit kokeilla jotain hieman hauskempaa vaihtoehtoa. Näin podcast tulee kuulostamaan virkistävältä.

Tämä on tietenkin vain yksi monista eri vinkeistä uuden podcastin löytämiseen. Niihin kuuluu muitakin vihjeitä kuten esimerkiksi siihen, mitä haluat podcastin tekevän sinulle, keskittyminen. Toisin sanoen sinun kannattaa miettiä, haluatko oppia jotain uutta, tuoda hieman lisää huumoria ja hauskanpitoa arkeen tai joku toinen asia. Näin sinun on helpompi löytää sinulle sopiva mahdollisuus.

Kokeile perinteisiä vaihtoehtoja

Teknologia mahdollistaa hyvin paljon erilaista hauskanpitoa, mutta kuten varmasti tiedät, se ei ole todellakaan ainoa vaihtoehto. Sen lisäksi monet hyvin perinteiset mahdollisuudet voivat kiinnostaa monia. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut äänikirjojen kuuntelemisesta, on tietenkin hyvin mahdollista, että myös perinteisten kirjojen lukeminen voi kiinnostaa sinua.

Tämä voikin olla mukava tapa pitää tauko teknologiasta tai varsinkin ruudun tuijottamisesta. Voit jopa jatkaa kirjoja lukemalla samaa maailmaa kuin podcastien kanssa. Jos esimerkiksi olet kiinnostunut true crime podcasteista, voit löytää kirjoja samasta aiheesta. Siten voit perehtyä aiheeseen vielä enemmän hieman eri kannalta katsottuna.